Zink- en loodwerk

Zink- en loodwerk

Zink- en loodwerk

Al uw lood- en zinkwerk is bij ons in goede handen. Door de modernste werktuigen en technieken wordt al uw lood- en zinkwerk op maat gemaakt. Van dakramen en dakterrassen, tot uw dakkapel. 

Het is een belangrijk aspect in de afwerking van uw dak. Het kan net dat beetje verschil maken in de aanblik van uw huis. Daarnaast zijn het robuuste materialen en zo zorgt u dus voor langdurige bescherming.

Zink

Zink is de optimale bescherming van uw dak en zorgt voor een lange levensduur. De uitstraling van deze bekleding is erg geliefd zowel bij professionals (aannemers en architecten) als particulieren. De zinkplaten worden met bewezen technieken geinstalleerd waardoor u verzekerd bent van een waterdichte afsluiting. 

Lood

Een materiaal dat al eeuwen lang wordt gebruikt voor de afwerking van daken. Het wordt veel gebruikt bij monumentale panden. Lood is een zacht metaal, maar toch erg robuust en duurzaam. Omdat het een zacht metaal is is het makkelijk bewerkbaar, en dat heeft een hoop voordelen. Lood wordt na gebruik gerecycled en is dus ook een milieubewuste keuze.